Tel.: 06 2526 1230                  info@lisign.nl

Drukwerk

Je kan bij mij terecht als je drukwerk of printwerk nodig hebt. Ik heb een jarenlange ervaring in de drukkerijsector. Hierdoor heb ik een uitgebreid netwerk van betrouwbare en stipte leveranciers kunnen uitbouwen. Zo weet ik dan ook welk product ik bij welke leverancier kan onderbrengen om de beste prijs/kwaliteit verhouding te bekomen. Op deze manier kan ik jouw kwalitatief eindproduct aan een correcte prijs leveren.  Je spaart jezelf de moeite om dat allemaal zelf te moeten uitzoeken. Gaat het over 100 naamkaartjes, een banner, draagzakken of over 20.000 catalogi, voor ieder drukwerk heb ik een geschikte oplossing.

No worries

Ik bespreek samen met jou het ontwerp. Vervolgens zorg ik voor de lay-out om tenslotte het kant-en-klaar drukwerk bij je af te leveren. Ik regel en organiseer al je drukwerk inclusief postbedeling. Loopt het eens mis dan ben ik je aanspreekpunt en zorg voor een gepaste oplossing.

Drukklare bestanden

Heb je reeds drukklare bestanden? Geen probleem, ik zorg voor de controle en verdere afhandeling om uiteindelijk het kant-en-klaar drukwerk op te leveren